haccp, gmp, ghp
HACPASZ Hanna Półtorak; +48 503 95 82 93; poltorak@haccp-gmp.home.pl
1. BHP szkolenie dla nauczycieli i kadry pedagogicznej przedszkoli
2. BHP dla pracowników kuchni szkół i przedszkoli
3. Minimum sanitarne szkolenie dla pracowników kuchni szkół i przedszkoli

Oferta Firmy

HACCP, GMP, GHP, GMP Plus, pasze, bezpieczeństwo żywności, agroturystyka, domy weselne, stołówki, gastronomia, materiały do kontaktu z żywnością, kosmetyki, projekty inwestycyjne agencji restrukturyzacji i modernizacji rolnictwa, ARMiR, szkolenia, konsulting, doradztwo, wyposażenie lokali gastronomicznych, wyposażenie sklepów spożywczych, PZH, dobra praktyka produkcyjna, dobra praktyka higieniczna, kuchnie, świadectwa jakości zdrowotnej PZH

System bezpieczeństwa Żywności wg HACCP

Dobre Praktyki Produkcyjne (GMP) w produkcji pasz i innej  produkcji pierwotnej oraz System GMP Plus

- producentów pasz, warzyw i owoców itp. (produkcja pierwotna)

- producentów i dystrybutorów jaj (kurzych i innych)

Rozliczanie  projektów inwestycyjnych ARMIR

Bezpieczeństwo kosmetyków: 

Materiały i wyroby  do kontaktu z żywnością:

grafika

Valid XHTML 1.0 Strict Poprawny CSS!